Kuhinja i oko nje

Lepe reči i lepi zalogaji

« Oktobar 2011 »
Ne Po Ut Sr Če Pe Su
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Oktobar
20

PSIHOLOGIJA ZAČINA

Generalna | domacica | Oktobar 20, 2011,20:20

Pre ravno 2 godine i jednog dana ovaj je post ugledao naslovnicu bloga.

Večeras za dobro veče, a zarad zadatka koji je sjajno obavilo stanovništvo Blogograda

Ponovljeno i dopunjeno izdanje.

Poboljšanje ukusa jela odavno se postiže dodavanjem začina.

A poboljšanje raspoloženja?

Kao što biljka traži zrak Sunca da pokaže najlepši cvet, tako svaki osmeh traži lepu reč da na usnama procveta.

Ne znam da li su psiholozi, inače skloni da svaki čovekov izbor ocene kao odsjaj njegove psihe, ikada pokušali da izbor začina dovedu u vezu sa nekom emocijom, ali sam sigurna da ona narodna izreka :“ U svakoj čorbi mirodjija“, može da se proširi.

Naravno, na blogerski način.

 *

Aloe vera – Phedredelaunay – lekovito u svakoj prilici

Aleva paprika – Jovan. S. S. – slatka ili ljuta, ali uvek pitka i britka

Angelika – jelenče – specifični ukus koji poboljšava voćne slatkiše

Anis - mesečina
Začin koji se koristi u izradi kolača i
hleba a posebno su na ceni svetle semenke, verovatno zato što izgledaju Mesečevim sjajem obasjane.

Beli luk – mladiluk – antibiotski, antibakterijski, specifične arome

Biber – rene – preterana upotreba čini jelo nejestivim
Bio-začin – Talas – od svega pomalo za savršen ukus

Borovnica (kleka) - Merkur
Plod zimzelenog grma
, dodaje se sosovima i marinadama, a kao dodatak žestokim pićima - opija. Baš kao i njeni postovi

Bosiljak – Stepskivuk – mirisom i nežnim cvetovima/rečima rasteruje gorke misli

Vanila – Nesanica – tamni štapić divne arome

Vlasac - Di - nežno, ukusno, ukrasno 

Dragoljub – Veštičica/Alapača – blago zaljućeni listovi upotpunjeni nasmejanim cvetovima

Djumbir – Voja – prijatno resko

Žalfija
– Mandrak72 – prilog koji ulepšava, leči, nasmejava

Kakao – poluuspavanka – „ujutru za dobar dan, uveče za dobar san“

Kamilica – Krilaandjela – umirujuće dejstvo belih cvetića pretočeno u reč Karanfilić – Mezimče-Tužna – medenjaci bez njega ne bi bili tako lepi

Korijander – betyn – sitna zrnca prijatna u svako doba

Lovor – Danica Mašić – olakšava smetnje raznih vrsta

Ljubičica –cicilly– najlepši ukras svakog kolača

Majčina dušica – Pričalica – uvek prepuna mudrosti i lepih reči, i dašak je dovoljan za savršen ukus

Melisa-limun trava – grlica – malo egzotike na drugi način

Muskat-orah – Šuky – prava aroma otkrije se tek kad je narendan

Nana - sanjalice - da smiri i olakša neminovno

Neven – Patos – boji, osvežava, ulepšava

Origano – sanjarenja56 – neodoljivi miris i ukus toplog mediterana

Peršun – Casper – gde god se nadje poboljša ukus, miris i opšti utisak

Prašak za pecivo – Nastasja – dodaš malo i uživaš gledajući kako se sjedinjuju svi sastojci

Ružino ulje - Malaino - jedna kap i ceo prostor ispunjen snenim stihovima

Ruzmarin – MahaMaja – ulepšava i spaja

Slačica – bokikojić – u zrnu ili samlevena, upotpunjuje poznate ukuse na drugačiji način

So – aforizmi – retka su jela koja ne zahtevaju bar mrvicu

Sremuš – beliočnjak – divlji a blag u isto vreme

Suncokret – Baladašević – osnov svega što počinje lepotom hleba/duše

Feferon – AnaM – slatkasto-kiselkasto-ljutkast ukus radosti

Celer – behappy – od korena do cveta proteže se neobična lepa aroma

Cimet – Vastag – obogaćuje prirodu na najlepši mogući način

Šafran – dmc – redak, ali nezamenljiv na mnogo načina

*

Ne verujem da bi jelo spremljeno sa svim ovim začinima dobilo prelaznu ocenu, ali ako svaki dan pročitate bar nešto iz njihovih virtuelnih sveščica, sasvim je sigurno da Vam osmeha neće faliti.

A kad se od čitanja umorite možete i čulo ukusa počastiti spremivši

 

SRNEĆA LEDJA

 

Potreban materijal

Jaja 4 komada

Šećer-kristal 150 gr + 300 gr

Puter 100 gr + 300 gr

Čokolada za kuvanje 100 gr + 250 gr

Brašno 50 grama

Badem 100 gr

Mleko 2 kašike

Prašak za pecivo 1 kesica

Puding od čokolade 2 kesice

Slatka pavlaka 300 gr

Voda 250 gr

Način pripreme

Badem popariti, oljuštiti i samleti. 100 gr čokolade narendati.

Penasto umutiti 150 gr putera sa 150 gr šećera, dodati jedno po jedno jaje, struganu čokoladu i brašno pomešano sa praškom za pecivo i pudingom. Ujednačiti masu, dodati mleko i badem.

Sipati testo u puterom premazan rebrasti pleh i peći u rerni zagrejanoj na 200 stepeni oko 45 minuta. Ohladiti i horizontalno preseći na tri dela.

Za fil izmešati slatku pavlaku i 300 grama putera sa 300 grama šećera, dodati 250 grama omekšale čokolade i vodu, pa kuvati na laganoj vatri oko 30 minuta uz povemeno mešanje. Prohladiti i nafilovati kolač.

Ukrasiti po želji i poslužiti dobro rashladjeno.

 

Sledeći | Prethodni | Komentari (88) | Trekbekovi (0)

Komentari

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

jelence | 19/10/2009

Jaooo , kako si samo znala ?!
Bas volim Angeliku !
Od sada sam vernik - apsolutno verujem u psihologiju zacina :)))

sanjalice

sanjalice | 19/10/2009

Evo preporučujem se kao nana, kad pročitate nešto teško setite se mene da izbegnete nadimanje ;)

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

rene | 19/10/2009

Hahahahah...DOMACICE, slatko sam se nasmejao...Ima nesto u tvojim zacinima....A na koji zacin podseca Domacica? A? A? ...

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

Баладашевић | 19/10/2009

Таман сам мислио да сам изостављен као мирођија свугде, ал` преварих се. Међутим, када сам видео са каквим сам све цвећкама стављет, би ми драго... Јесте да сам данас много кисео, ал`...

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

pricalica | 19/10/2009

Девојка, а Мајка, ха? Не знам како, али кад је могуће да будем бака, дао Бог, многим децама, онда је ваљда и то могуће, хе, хе... Љубим те и чекам парченце тортице!***

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

casper | 19/10/2009

Persun....Hvala.
Ja inace persun obozavam i stavljam u sva jela.
Inace odlicna podela zacina.

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 19/10/2009

@jelenče,znači pravi si utisak na mene ostavila
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 19/10/2009

@sanjalice, odavno te nema, pa izostavih utisak koji si na mene ostavila. ali po tvojoj želji post ću dopuniti
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 19/10/2009

@rene, drago mi je da sam te nasmejala. a domaćica davno sebe naziva mirodjijom
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 19/10/2009

@baladašević, znači spreman si za salatu em kiseo, em ulje i seme suncokreta, sjajno!
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 19/10/2009

@pričalica, jedan od mojih omiljenih začina je majčina dušica...
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 19/10/2009

@casper, znači pogodila sam i tvoj ukus
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

di | 19/10/2009

di

Divan post!

A ja bas volim vlasac. Mozda ako ovako pocnem gledati na sebe, pocnem i sebe vise da volim :)

:***

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

suky | 19/10/2009

suky

tvrd je orah voćka čudnovata,
ali i za njega naći će se... seka...
;)))))

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 19/10/2009

@di, pa počni. upravo pročitah tvoj post. treba sebe voleti da bi te drugi voleli. i razumeli
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 19/10/2009

@šuky, iskreno se nadam da ćeš biti sretan i zadovoljan "narendan"
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

Boki koJIC | 19/10/2009

Jelo bez zacina, to je kao crno/bela slika. Ali ne treba preterivati. Onako pikantno je najbolje, tek da osetis a ne prepoznas...

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

di | 19/10/2009

di

@ domacica

Ucim, no eto ponekad mi treba da ponovim lekciju :)

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

sanjarenja56 | 19/10/2009

sanjarenja56

...dobro je što i mene nisi narendala kao Šukija, ionako se osećam narendano, da ne kažem, nadrndano... ali dopada mi se da mislim o sebi kao o origanu.
Potpis:origano

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

AnaM | 19/10/2009

Feferon??
Joj, ista ja:)))
Obožavam ga:)i sebe, naravno...
Dosta sam te hvalila, daj parče torte, njam njam....
uf što je zavodljiva...torta, ne feferon:))

Kad reče feferon,
nisam loše prošla ko ga jede dva puta se zaljuti i oseti ga:)))

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

BeladonaM | 19/10/2009

A gde sam ja???
Hoću i ja da budem u ovom vašem društvu povrća i začina i ostalih drangulija...
Sad ću da te stavim u teglu od ljutenice... koja je isparila dok si kazao piksla:)

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

poluuspavanka | 19/10/2009

Ha, ha, pričalice, svaka čast na detaljnoj klasifikaciji :)
Meni odgovara začin :)

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

poluuspavanka | 19/10/2009

Jojjj, rekoh pričalice, na nju sam nešto mislila, domaćice izvini :))

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

malaino | 19/10/2009

Divan post...

sanjalice

sanjalice | 19/10/2009

Nije ni čudo kad me nije bilo sto godina,ali biće priče o tome, u zdravlje!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

nastasja | 20/10/2009

HHAHHAHAHA ..... sad bih mogla svasta da dodam , ali me sramota :)))))) aaaaaaaaaa..... neka, Suky zna sta mislim... :))))

hvala , Domacice :)
Ljubim te najvise na svetu celom, bre !!!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

mandrak72 | 20/10/2009

Hahaha svaka čast domaćice. Odlična podjela uloga. Dopada mi se žalfija. Upravo sam potražio nešto više o njoj i prijatno se iznenadio koliko je korisna. Tako je jednostavna i nalazi se pored nas, a gotovo ništa nisam znao o njoj.
pozdrav

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

talas | 20/10/2009

talas

Ja cu sa divnih zacina pravo na ova srneca ledja, ha ha ha.
Uh kako lepo izgledaju.
:)))))))))
Bio-začin i ostao! Valjda?
:))))))))))))

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 20/10/2009

@boki, eh da u svemu je prava mera dobar izbor. ali je u čovekovoj prirodi da ponekad pretera
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 20/10/2009

@sanjarenja56, pa seko, tebe sam sitno naseckala! he, he, he
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 20/10/2009

@anam, pa naravno, znaš da meni u horoskopu piše da čitam ljude kao knjige. a astrolozima se mora verovati!
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 20/10/2009

@beladonam, ja se izvinjavam, ali svemirske začine slabo poznajem. izgleda da si ti bolja kuvarica od mene, jer vidim znaš i za tegle i za ljutenicu, i za kaktuse...
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 20/10/2009

@poluuspavanka, pretpostavljam da je grešku napravio drugi deo tvog nicka.
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 20/10/2009

@malaino, biljka koja bi sanjara tvog kova opisala još je u semenu, ali sigurna sam da će porasti. hvala na lepim rečima.
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 20/10/2009

@nastasja, dobro sačekaću da mi šuky objasni u čemu je vic, a u medjuvremenu otpozdravljam osmesima i poljupcima
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 20/10/2009

@mandrak72, kad blogere budem provlačila kroz elektronske elemente garant ćeš biti proglašen za LED diodu
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 20/10/2009

@talas, kolač poslužen.
staro ime za bio-začin je teta-Vegeta. mislim da ti ovaj savremeniji naziv bolje pristaje. valjda!
Prijatno!:))

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

poluuspavanka | 20/10/2009

Domaćice, tačno tako,još više sam uspavana ovih tmurnih dana :)

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

sanjarenja56 | 21/10/2009

sanjarenja56

...mnogo si gledala onaj crtać "Hasan bi seckala", pa si me tako naseckala...ako, ako, dobićeš manje sladoleda sledeći put!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 21/10/2009

@poluuspavanka, pa kažu da je jesen ptičje vreme - za sovu i ševu - pa se i polovičnim uspavankama dremež oprašta
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 21/10/2009

@sanjarenja56, dobro, ali zato hoću duplu porciju kolača
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

sanjarenja56 | 21/10/2009

sanjarenja56

...pa kad si navalila...dupla? Dobro, uskoro!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 21/10/2009

@sanjarenja56, pa dobro... može i trodupla!
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

gkojadinovic | 22/10/2009

gkojadinovic

Začin? U vazduhu se ponovo pojavio miris hladnoće i miris loženja... Večeras sam osetio miris lipe, do sledećeg puta moraću da čekam proleće.

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

nastasja | 22/10/2009

gkojadinovicu, uzmi lubenicu - meni ona uvek mirise na lipu, tj lipa na lubenicu... :))))
miris lozenja mene asocira na peceno kestenje... :)

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 22/10/2009

@gkojadinović, svako vreme nosi neke svoje začine-mirise, a lipa u jesen je nešto posebno, baš kao i miris dobre stare vatre iz ognjišta...
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 22/10/2009

@nastasja, kud spomenu pečeno kestenje, sad ću morati da se obuvam i odem da ga potražim!
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

gkojadinovic | 22/10/2009

gkojadinovic

Zanimljivo, nastasja, nikada ne bi povezao miris lubenice sa mirisom lipe. I moram da naglasim - lipovog lišća, ne lipovog cveta. Prema mirisu cveta lipe sam ravnodušan, ali drvo lipe mogu da namirišem izdaleka. Neobično u svakom slučaju.

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

Jovan s.s. | 03/11/2009

.domaćice,evo da mirođija nebude bez aleve,pozdrav uz opravdano kašnjenje..

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 03/11/2009

@jovan s, s, ti nikad ne možeš zakasniti. uvek se obradujem kad vidim tvoj komentar. nadam se da ti se svidja začin sa kojim sam te uporedila
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

Jovan s.s. | 03/11/2009

Nesumnjam u tvoje recepte,ukus onda je i ova upordba po tvom,prijatno,ma ok.poz..

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

roksana | 20/10/2011

Izostavila si me!!! :( Sada sam i ja feferonka! :)))

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

sanjarenja56 | 20/10/2011

sanjarenja56

Ostajem pri svim ranijim stavovima!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

suky | 20/10/2011

suky

;)))

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

mimche | 20/10/2011

Veoma interesantan pristup temi ...

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 20/10/2011

@roksana, nisam smela da te stavim ( a imaš svoj začin ), moglo se pogrešno protumačiti:)))))))
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 20/10/2011

@sanjarenja56, volim što si dosledna
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 20/10/2011

@šuky, koliko mogu da primetim, nepopravljiv si!:))))))
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 20/10/2011

@mimche, svako kroji haljinu prema svom ukusu, zar ne?
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

mimche | 20/10/2011

Tako jednostavno, a tako mudro !

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

merkur | 20/10/2011

Divno, kleka je i odlican antiseptik. tek da ne opijam , samo ;))) HVALA!!!!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 20/10/2011

@mimche, vidim ja da ćeš ubrzo i ti tako mlada i zelena:) zaraditi mesto na ovoj polici sa začinima
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

vesela | 20/10/2011

vesela

Ovaj post me je naterao da se pozabavim datumima..pre samo 2 godine i 2 dana nastao je moj blog. Ne zameram što sam izostavljena u postu..bejah dugo odsutna (opravdano) pa su me blogeri zaboravili ;)
Mislim da ću se već sutra baciti na spremanje ovog kolača!
Pozdrav od mene!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 20/10/2011

@merkur, ja odavno naučih da su obloge od klekovače nezamenljiv lek, drago mi je ako ti se bočica u koju sam te upakovala dopala
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 20/10/2011

@vesela, nisi zaboravljena, osmeh i dobra duša se pamte. ali tebe i unu jedinu nisam dodala jer sam vas lično upoznala
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

roksana | 20/10/2011

Uh, nemoj me držati u neizvesnosti! Šapni na uvce!!! Plizić.

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

anam | 20/10/2011

anam

Nadala sam se da sam u medjuvremenu postala neki drugi začin, na primer lovor ili ruzmarin:))
Feferonka, a ja med i mleko:))

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 20/10/2011

@roksana. pa kad si navalila - ti si kardamon - začin za koji kažu da najčešće liči na ušećerenu koru od pomorandže
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 20/10/2011

@anaM,a šta misliš o čiliju?:))))))))))))))
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

roksana | 20/10/2011

roksana

Jeeeeeeee!!!!!
Ja voleti, ja jako voleti!

mediterraneo

mediterraneo | 20/10/2011

domaćice su tako sexi , sa svim tim brašnom oo rukama, kuvarskim keceljama,pa im još šiške padaju na oči ,nonšalantno,zajapurene,rumene i tople.sve se nešto saginju,okreću i kao traže šećer,ulje,pa ližu prstiće.

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

anam | 20/10/2011

anam

Ako misliš na čili u mojim začinima, prešla si se, njie uopšte ljut, pre bi se reklo slatkast:))

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

beliocnjak | 20/10/2011

ima kod nas u mom kraju psovka:

"'Bem ti sremuš" :))

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 21/10/2011

@mediterraneo, ako se tvoj opis domaćice odnosi na sve koje se tim poslom bave, ja nisam ni blizu... samo u jednu od navedenih slika se mogu uklopiti...
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 21/10/2011

@anaM, dobro de, doneću ti ljutenicu kad si zapela!:)))))))))
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 21/10/2011

@beliočnjak, ne znam zašto ta psovka postoji kad je sremuš i zdrav i ukusan, a može biti i jako dekorativan
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

mesecina | 21/10/2011

Stvarno zanimljiv post. :)
Veliki pozdrav!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 21/10/2011

@mesečina, nadam se i ja
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

casper | 21/10/2011

Persun, uvek i svuda...
Hvala jos jednom:)

mediterraneo

mediterraneo | 21/10/2011

a u koju sliku se možeš uklopiti?

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 22/10/2011

@casper, pa dobri duhovi se ne menjaju, uvek ostave aromatičan trag
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 22/10/2011

@mediterraneo, pa u onu sa brašnjavim rukama, zar ne vidiš da sam mesila kolače:)))
Prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

pricalica | 24/10/2011

Како год, срнећа леђа могу и репризно, што да не? Грлим!:)

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 24/10/2011

@pričalica, ako se ja pitam - svi kolači se mogu reprizirati -nebrojeno puta!:)
Prijatno!

betonski blokovi

betonski blokovi | 18/11/2011

Jao ljudi, ogladneo sam :-)

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

Začin | 18/11/2011

Gde su začini i dobra hrana tu sam ja :)

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 19/11/2011

@ betonski blokovi, znači kolači i beton razbijaju;)))
prijatno!

Re: PSIHOLOGIJA ZAČINA

domacica | 19/11/2011

@začin, lepo te je videti, a još nolje tvoje stranice posetiti
Prijatno!

Dodaj komentar





Zapamti me

Pretraži
Najnovije...
  • OBOJENO TRAŽENJEM
  • SLIKE...
  • ZAPIS DUŠE
  • SVE PRODJE...
  • KIKI, MIKI, RIKI
  • ZDRAVO
  • ĆUTANJE
  • IMA ŽIVOTA...
  • ZASEDANJE KRIZNOG ŠTABA
  • NA PLUS ČETRDESET
Kategorije
  • Generalna [341]
  • grickalice za dokolicu [141]
  • internet [2]
  • kulinarstvo [11]
  • domaći zadatak [12]
  • brojke i slova [0]
Arhiva
  • April 2013 [1]
  • Mart 2013 [1]
  • Februar 2013 [3]
  • Januar 2013 [3]
  • Avgust 2012 [1]
  • Jul 2012 [1]
  • April 2012 [1]
  • Februar 2012 [2]
  • Januar 2012 [5]
  • Decembar 2011 [4]
  • Novembar 2011 [6]
  • Oktobar 2011 [5]
  • Avgust 2011 [4]
  • Jul 2011 [3]
  • Jun 2011 [3]
  • Maj 2011 [1]
  • April 2011 [2]
  • Mart 2011 [1]
  • Februar 2011 [3]
  • Januar 2011 [4]
  • Decembar 2010 [3]
  • Novembar 2010 [2]
  • Oktobar 2010 [2]
  • Septembar 2010 [2]
  • Avgust 2010 [4]
  • Jun 2010 [3]
  • Maj 2010 [6]
  • April 2010 [6]
  • Mart 2010 [1]
  • Februar 2010 [8]
  • Januar 2010 [7]
  • Decembar 2009 [9]
  • Novembar 2009 [9]
  • Oktobar 2009 [7]
  • Septembar 2009 [5]
  • Avgust 2009 [10]
  • Jul 2009 [15]
  • Jun 2009 [13]
  • Maj 2009 [17]
  • April 2009 [17]
  • Mart 2009 [18]
  • Februar 2009 [17]
  • Januar 2009 [19]
  • Decembar 2008 [9]
  • Novembar 2008 [11]
  • Oktobar 2008 [7]
  • Septembar 2008 [8]
  • Avgust 2008 [13]
  • Jul 2008 [18]
  • Jun 2008 [15]
  • Maj 2008 [18]
  • April 2008 [18]
  • Mart 2008 [16]
  • Februar 2008 [14]
  • Januar 2008 [15]
  • Decembar 2007 [13]
  • Novembar 2007 [19]
  • Oktobar 2007 [19]
  • Septembar 2007 [21]
  • Avgust 2007 [8]
  • Jul 2007 [10]
Moji linkovi
Generalna
ne propuštam da posetim
Meni
  • Početna strana
  • Arhiva
  • Fascikle
  • Administracija
Sindikat
  • RSS 0.90
  • RSS 1.0
  • RSS 2.0
  • Atom
 
Copyright@2007. Reic's Place. All rights reserved. Powered by Lifetype.
Designed by Dieter Schneider, CssTemplateHeaven. Ported to Lifetype by Reic Wang.